Julkaistu    |  Päivitetty 

Popin supertähti Ava Max nähdään Ilosaarirockissa

Ilosaarirock julkisti tiistaina kaksi uutta ulkomaista esiintyjää ja ensi kesän päiväkohtaiset aikataulut. Uusina julkistuksina ovat albanialais-amerikkalainen poptähti Ava Max ja genrerajoja rikkova brittiläinen raskaan musiikin yhtye Sleep Token.

Ava Max tunnetaan muun muassa vuoden 2018 hitistään Sweet But Psycho, joka ampaisi sinkkulistojen kärkeen yli 20 maassa.

– Tyylilaji on puhdas, euforinen dancepop, jossa biisit kyllästetään neonväreillä ja dipataan kunnolla sokeriin ennen nauttimista, Ilosaarirockin tiedotteessa kuvaillaan.

Ilosaarirockin-keikka on Ava Maxin ensimmäinen keikka Suomessa.

Sleep Token on puolestaan vuonna 2016 Lontoossa perustettu rockyhtye, jonka tyylilaji sekoittaa metallia, poppia ja rokkia. Soittajat ovat anonyymejä maskiensa takana, ja yhtyeen keikkoja kuvaillaan hurmoksillisiksi. Ilosaarirockin-keikka on Sleep Token ensimmäinen Suomen esiintyminen.

Nyt julkaistujen artistien lisäksi Ilosaarirockissa esiintyvät muun muassa The Prodigy (UK), Years & Years (UK), Apulanta, Benson Boone (US), Carpenter Brut (FR), Dylan (UK), Frank Carter & The Rattlesnakes (UK), Jacob Banks (UK), JVG, Stam1na, Vesala, VV sekä kymmeniä muita nimiä. Kaikkiaan festivaalilla esiintyy yli 60 artistia ja bändiä.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä