Julkaistu    |  Päivitetty 
Karjalainen

Katajan naiset saavat kaivattuja lisäsenttejä

Kataja Basketin naisten joukkue koripalloilun 1. divisioonaan on paria varmistusta lukuun ottamatta kasassa.

Uusien pelaajakiinnitysten mukana joukkueeseen saatiin paljon kaivattuja lisäsenttejä.

Katajan paitaan siirtyy 19-vuotias Essi Pohjonen Lappeenrannan Catzistä. 188 senttiä pitkä Pohjonen pelasi menneellä kaudella A-tyttöjen SM-sarjaa ja oli mukana SM-kultaa voittaneessa naisten joukkueessa. Joensuuhun Pohjosen tuo syksyllä alkavat luokanopettajaopinnot.

Tulevalla kaudella Katajassa pelaa myös 21-vuotias lahtelaislähtöinen Salla Pelkonen. 181-senttinen Pelkonen valittiin vuonna 2013 A-tyttöjen SM-sarjan vuoden pelaajaksi, ja kaudella 2013–14 hän pelasi Ruotsin pääsarjassa Visby Ladiesin riveissä. Menneellä kaudella Pelkonen paranteli jalkavaivaansa. Myös Pelkonen aloittaa opinnot Itä-Suomen yliopistossa syksyllä.

Katajan naisten joukkue alkaa olla jo kasassa, kun myös edelliseltä kaudelta tutut nimet löytyvät sopimuslistalta: Emilia Tiainen, Iisa Laasonen, Sini Lintunen, Tintti Karvonen sekä Katajan omat vielä juniori-ikäiset pelaajat Laura Salo, Niina Sedano ja Ninni Hoskonen. Aikaisemmin sopimukset oli solmittu jo Aino Ahvenaisen, Maria Koskisen ja Roosa Lukkarisen kanssa.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä