Julkaistu    |  Päivitetty 
Kimmo Rantanen

Pub Lehmo avautuu entistä ehompana

Pub Lehmon uusi omistaja on ohjelmatoimistoyrittäjänä uraa luonut Hanna Naumanen. Uudistetun pubin virallisia avajaisia vietetään lauantaina 15.8. kello 19–02. Avajaisissa esiintyy laulaja Anssi Huotari.

– Olemme mainostaneet sosiaalisessa mediassa ja myös paikalliset ovat kiitettävästi vieneet sanaa eteenpäin. Odotan, että tupa on täynnä. Koko illan ajan on ilmainen sisäänpääsy, Naumanen kertoo.

Nykyaikaisempaa ja raikkaampaa visuaalista ilmettä pubiin on saatu uudella maalipinnalla ja uusilla kalusteilla. Valmisteluiden kanssa pitkää päivää ennen H-hetkeä tekevä Naumanen odottaa jo avajaisia jännittyneenä mutta iloisin mielin. Hän on tyytyväinen lopputulokseen, joka on syntynyt pitkälti improvisoinnin ja kokeilun kautta.

– Olen onnistunut kehittämään oman näköiseni pubin, johon on haalittu rekvisiittaa sieltä täältä. Tavoitteena on ollut luoda kansalaisten yhteinen olohuone, jossa kaikki viihtyvät. Pääasiakaskuntaa ovat varmasti lehmolaiset, mutta toivon toki, että myös enolaiset ja joensuulaiset löytävät paikan. Suosittelen asiakkaita tutustumaan myös pizza-valikoimaamme.

Pub Lehmon viihtyvyyttä on parannettu aktiviteeteilla, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin: karaokea, pelikoneita, biljardia, lautapelejä, tietokilpailuja ja screeniltä katsottavaa urheilua.

Esiintyjien osalta ohjelmatarjonta on laaja, stand up -koomikoista trubaduureihin ja akustisiin esiintyjiin. Open mic -iltoina jokainen voi nousta lavalle kokeilemaan taitojaan.

Soitettavan musiikin pääpaino on iskelmän sijaan rockissa. Osoitteessa Sormusentie 1 sijaitseva pubi työllistää Naumasen lisäksi kolme osa-aikaista työntekijää.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä