Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 1386

Julkaistu    |  Päivitetty 

Lehmossa vietetään Futispäivää lauantaina

Kontiolahden Lehmossa vietetään futispäivää lauantaina 15. elokuuta. Lehmon Pallo -77:n järjestämässä tapahtumassa päivän aikana pelataan jalkapalloa High Pine Lane -urheilukeskuksen kahdella kentällä kello 11 alkaen.

Päivä pyörähtää käyntiin 2004 syntyneiden poikien pienkenttäturnauksella. Junioripalloilijoiden otteluita High Pine Lanen keinonurmella voi seurata aina kello 16.45:een asti.

Puolenpäivän aikaan aloitetaan pelit nurmikentällä, ja ensin ovat vuorossa KKI-40 (kunnossa kaiken ikää) ikämiehet. Kansainvälisessä ottelussa vastakkain ovat LehPa-77/KKI-40 ja venäjänkarjalainen Veterok.

Tämän jälkeen on nurmikentällä peräkkäin kaksi paikallisottelua. Kello 14.30 vastakkain V-divisioonan kärkipelissä ovat LehPa/2 ja AFC Keltik Joensuusta. Päivän päättää kello 17 alkava IV-divisioonan ottelu LehPa:n ja JoPS/2:n välillä.

Futispäivää vietetään Lehmossa nyt neljännen kerran. Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Lehmon Pallon vapaaehtoisväki ja juniorijoukkueet. Pääsymaksua ei ole.

Lehmon Pallo-77 ry on viimeiset vuodet kasvattanut harrastajamääriään joka vuosi, ja seura on yksi Pohjois-Karjalan suurimmista jalkapallon erikoisseuroista.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä