Julkaistu    |  Päivitetty 

Perjantaina keskustellaan teatterin tilasta

Mikä on teatterin tilanne Joensuussa?

Miksi yleisö ei löydä tietään esityksiin ja markkinoinnin edessä on yhä uusia haasteita? Miksi runsaslukuinen teatterintekijöiden joukko ei onnistu löytämään toisiaan? Ja ennen kaikkea: jos tekijät eivät pidä keskenään yhtä, miksi yleisönkään pitäisi?

Uusi joensuulainen teatteri Teatteridiletantit järjestää kaikille avoimen keskustelutilaisuuden perjantaina 11. syyskuuta kello 17 Joensuun Teatteriravintolassa. Tilaisuudessa keskustellaan joensuulaisen teatterin tilasta, haastetaan tekijät vierailemaan tänä syksynä toistensa esityksissä, tuomaan mukanaan ainakin yhden uuden katsojan ja luomaan verkostoja toistensa välille silloin kun niitä ei muuten syntyisi. Tilaisuudessa käsitellään seuraavia kysymyksiä:

Tilaisuudessa kuullaan joensuulaisia teatterintekijöitä laajalla skaalalla, mukana keskustelussa ovat Teatteridiletanttien lisäksi muun muassa joensuulainen kulttuuriyhdistys Vääräpyörä, Joensuun kaupunginteatteri, opiskelijatapahtuma Speksi, Joensuun Ylioppilasteatteri, teatteriryhmä Perijuuri, teatteri Rajarikko, Teatteri Traktori ja Kulttuurikahvila Laituri.

Teatteridiletantten ajatuksena on kerätä yhteen joensuulaisia teatterintekijöitä.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä