Julkaistu    |  Päivitetty 

Hyttinen tuntee onnistuneensa tehtävässään

Pohjois-Karjalan maakuntavaltuusto sinetöi maanantaiaamuna yksimielisesti maakuntajohtaja Pentti Hyttisen eron tehtävästään.

Pian sen jälkeen Hyttinen lähetti yhteistyökumppaneilleen avoimen kirjeen.

–  Olen saanut toimia maakuntajohtajana pitkän 14-vuotisen rupeaman. Olen pitänyt työstäni ja olen tehnyt sitä isolla intohimolla. Olen tästä hyvin kiitollinen teille kaikille, Hyttinen kirjoitti.

–  Uskallan väittää, että maakuntaliitto on jäljiltäni kohtuuhyvässä kunnossa. Talossa on fiksua, osaavaa ja ahkeraa porukkaa. Työtehtävät sujuvat, henkilöstö on motivoitunutta. Maakuntaliiton talous on ollut koko toimikauteni ajan vakaa, eikä mitään äkkiliikkeitä ole koskaan tarvittu. Uskon kyllä, että hommat hoituvat jatkossakin, ja jatkuva uusiutuminen on meille kaikille tarpeen.

Hyttinen toteaa, että jos ura maakuntajohtajana pitää johonkin päättää, ampumahiihdon MM-kisojen, Farmari-näyttelyn, Kuninkuusravien ja muiden suurtapahtumien supervuosi on sopiva päätepiste.

–  Nyt on otettava nokka kohti uutta. Olen niin sanotusti ”between jobs”, kuten amerikkalaiset sanovat. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Olen vasta 53-vuotias, joten minulla on vielä ainakin 15 vuotta peliaikaa työelämässä.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä