Julkaistu 

Halpakauppaketju Rusta avaa myymälän Joensuuhun keskiviikkona

Halpakauppaketju Rusta avaa Joensuun-myymälänsä keskiviikkona 27. huhtikuuta Raatekankaantien kauppakeskittymässä. Tavaratalo sijaitsee Rustan konseptin mukaisesti rakennetussa uudessa kiinteistössä ja on Rustan itäisin myymälä Suomessa. Uusi myymälä työllistää lähes 20 kaupan alan ammattilaista sekä kausityöntekijöitä.

Myymälässä on 800 neliömetrin puutarhaosasto, joka on avoinna huhtikuusta lokakuuhun. Ulkopuutarhaosasto ja laajennettu tee-se-itse-osasto erottaa Suomen Rustat muiden maiden sisarmyymälöistä.

– Ulkopuutarhaosastoltamme löytyy laaja valikoima pääosin kotimaisia koriste- ja hyötykasveja sekä muita tuotteita parvekkeen ja puutarhan laittamiseen, ja se on avoinna pitkälle syksyyn saakka. Valikoimasta löytyy myös kaikki tarvittavat ratkaisut alkavaan grillikauteen, sanoo Rustan maajohtaja Tommy Dolivo.

Joensuun Rusta vastaanottaa avajaispäivän asiakkaat punaisella matolla ja erityisillä avajaistarjouksilla. Lisäksi sadalle ensimmäiselle asiakkaalle on luvassa sadan euron lahjakortti Rustaan, ja tämänkin jälkeen kävijöille on jaossa giveaway-tuotteita Rustan valikoimasta.

Joensuun myymälän avautumisen myötä Rustalla on 34 tavarataloa Suomessa. Kuluvan vuoden aikana suunnitelmissa on avata neljä lisää.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä