Julkaistu    |  Päivitetty 
Hanna Käyhkö

Yritykset: Bistro Heilin 250-paikkainen kesäterassi viimeistelee Kimmelin uudistuksen

Ravintolapäällikkö Eerik Elavuori odottaa innolla ensi viikonlopun Osuuskaupparokkia ja siitä alkavaa vilkasta tapahtumakesää. Kuva: Hanna Käyhkö Ravintolapäällikkö Eerik Elavuori odottaa innolla ensi viikonlopun Osuuskaupparokkia ja siitä alkavaa vilkasta tapahtumakesää. Kuva: Hanna Käyhkö

Kimmelin uusi kesäterassi Bistro Heilin Piha avasi ovensa yleisölle viime viikonloppuna. Sirkkalan puistoon kurkottava terassi on avoinna elokuun loppuun asti.

Pielisjoen rantaan avautuvalla terassilla on yhteensä 250 asiakaspaikkaa.

– Bistro Heilin Piha tarjoaa aitiopaikan Pielisjoen kanava-alueen eri kesätapahtumien seurailuun, sanoo Bistro Heilin ravintolapäällikkö Eerik Elavuori.

Terassi pääsee todellisen tulikokeeseen heti ensi viikonloppuna, kun Sirkkalan puistossa järjestetään Osuuskaupparock.

– Joensuun tapahtumakesästä on tulossa todella vilkas alkaen Osuuskaupparokista ja jatkuen elokuulle asti eri tapahtumin.

 

Kesäterassi on Bistro Heilin kesäinen jatke. Terassi on auki maanantaista lauantaihin lounaasta iltakymmeneen, sunnuntaisin kello 14–21.

– Sulkemisajankohta venyy sään ja auringonsäteiden mukaan, Eerik Elavuori kertoo.

Bistro Heilin Pihan ruokatarjoilu koostuu grilliruokien lisäksi burgereista ja salaattiannoksista.

– Juomapuolen erikoisuuksia ovat raikkaat frozenjuomat, jotka valmistetaan asiakkaan valitsemista hedelmistä, Elavuori kertoo.

– Uskon, että tunnelma tällä terassilla on kuin rennoissa pihajuhlissa, joissa aikaa vietetään niin uusien kuin vanhojen ystävien kesken. Aurinko paistaa iltaan asti ja pihagrilli on kuumana koko päivän sekin. Ja onhan terassilta hienot näkymät Pielisjoen rantamaisemaan, Elavuori tunnelmoi.

 

Bistro Heilin Pihan avaus on osa koko Kimmelin suurta uudistusta.

Hotellin kokoussiipi, ravintola ja uudistetut hotellihuoneet avattiin viime syyskuussa. Juhlasali Sirkkala ja pienet lasikabinetit valmistuivat puolestaan lokakuussa. Uudistuksen myötä myös viihderavintola Las Palmas siirtyi keskustasta Kimmelin tiloihin.

Vielä tänä kesänä valmistuu Kimmelin toistaiseksi viimeinen remontointikohde: saunaosasto, joka on remontoitu kokonaan uuteen uskoon.

– Kimmelin alakertaan valmistuu spa-henkinen saunaosasto, jonka esikuvana on ollut Koli Relax Spa, kertoo Kimmelin hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo.

Kylpylään on luvassa ainakin höyrysauna ja erilaisia altaita.

– Spa-osasto on ensisijaisesti hotellivieraillemme, mutta on mahdollista, että ovet voidaan avata suuremmallekin yleisölle.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä