Julkaistu    |  Päivitetty 

Lapset ja vuorovaikutus TSL-viikon teemana

TSL:n Joensuun seudun opintojärjestön 37. kulttuuriviikkoa vietetään 4–10.10.2015. Viikon teemana on tällä kertaa lapset ja vuorovaikutus.

Teemaviikolla opintojärjestön toiminta-alueella Joensuussa, Kontiolahdella, Enossa ja Liperissä on tapahtumia ja ohjelmaa, jotka liittyvät vuorovaikutukseen lasten, nuorten ja vanhempien kanssa. Kulttuuriviikon kanssa samanaikaisesti on Vanhusten valtakunnallinen viikko.

TSL-viikon avajaispäivää vietetään sunnuntaina 4. lokakuuta Hukanhaudan vanhalla puukoululla, jossa on ohjelmaa koko perheelle kello 12 alkaen.

Maanantaina 5. lokakuuta kirjailija Esko-Pekka Tiitinen kertoo lastenkirjailijan työstä Joensuun kaupungin kirjaston Muikkusalissa kello 18.

Kontiolahdessa on aamupäivällä ohjelmaa vanhustenviikon merkeissä Paiholan entisellä kaupalla, jossa päiväkotilapset ovat mukana.

Lasten musiikkiesitys Pähkinänsärkijä on Liperissä Penttilä-salissa tiistaina 6. lokakuuta kello 18. Vysotskin lauluja runoiksi käännettynä kuullaan Joensuun Pakkahuoneella keskiviikkona 7. lokakuuta kello 18. Vieraana on runokirjan kääntäjä Antti Torvinen.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä