Julkaistu    |  Päivitetty 

Tarjouskilpailu entisen Penttilän sahan alueella sijaitsevista kerrostalotonteista on käynnistynyt

Penttilän sahan muistomerkkinä toimineet sahan raamit siirrettiin kaupungin varikolle Salpakankaalle elokuussa. Mikko Makkonen Penttilän sahan muistomerkkinä toimineet sahan raamit siirrettiin kaupungin varikolle Salpakankaalle elokuussa.

Penttilänrannassa Joensuussa käynnistettiin tarjouskilpailu entisen Penttilän sahan alueella sijaitsevista kerrostalotonteista osoitteessa Suursahankatu 2–6, tiedottaa Joensuun kaupunki. Kilpailun kohteena oleva alue on kolmen tontin kokonaisuus, ja ostaja voi toteuttaa rakentamisen vaiheittain.

Rakennusoikeutta tonteilla on yhteensä 8 300 kerrosalaneliömetriä ja pohjahinta tälle kokonaisuudelle on 2 822 000 euroa. Tarjouskilpailu päättyy 30. marraskuuta kello 15.

Tarkempia tietoja tontista, kilpailuohjelma ja linkki tarjouskilpailuun osallistumisesta on osoitteessa www.joensuu.fi/suursahankatu-2-6.

Joensuun kaupunki on päivittänyt lisäksi tulevia tonttikilpailutuskohteita ja myytäviä rakennuksia sivustolleen. Näistä vuoden 2022 aikana myyntiin tulee vielä ainakin entinen kaupunginarkisto tontteineen osoitteesta Penttilänkatu 7–9 ja Karsikon vanha kirjastorakennus tontteineen osoitteessa Kettuvaarantie 28.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä