Julkaistu 

Lapsille ja nuorille on tarjolla paljon tekemistä syyslomaviikolle Joensuussa

Nuorisotaloilla järjestetään muun muassa nuorten iltoja ja yönuokkareita syyslomaviikolla. Kuvassa Rantakylän Bobo. Jouni Turunen Nuorisotaloilla järjestetään muun muassa nuorten iltoja ja yönuokkareita syyslomaviikolla. Kuvassa Rantakylän Bobo.

Joensuun koululaiset viettävät syyslomaa ensi viikolla 17.–21. lokakuuta. Kaupungin nuorisopalveluilla on lapsille ja nuorille paljon monipuolista tekemistä syyslomaviikolla, tiedottaa Joensuun kaupunki.

Sinkkolassa järjestetään koko perheen ulkoilutapahtuma ”Ihan pihalla” keskiviikkona 19. päivä kello 12–16. Ohjelmassa on muun muassa nuotiotynnyriä, köysiseikkailua, fatbike-ajelua, aarteenmetsästystä, kepparirata, suunnistusta sekä kahvia ja mehua pikkukolikoilla. Tapahtuma on maksuton ja suunnattu koko perheelle.

Junnuikäisten toimintaa järjestetään puolestaan Reijolan nuorisotilassa maanantaina 17.10. kello 14–20 ja Rantakylän nuorisotila Bobolla keskiviikkona 19.10. yhteisen leffaretken merkeissä ja torstaina 20.10. kello 14–17 nuorisotilassa.

Nuorisopalvelut tarjoaa avoimia nuorten iltoja ja yönuokkareita yläkouluikäisistä ylöspäin aina 21 vuoteen saakka keskustan Whisperin, Rantakylän Bobon, Reijolan, Hammaslahden, Enon Nurkan sekä Uimaharjun Noken nuorisotiloissa.
Myös nuorten liikkuva kohtaamispaikka Wauto seikkailee vaarojen alueella maanantaina 17. lokakuuta.

Tarkemmat ajankohdat ja ilmoittautumiset syyloman puuhiin ovat osoitteessa https://nuortenjoensuu.fi/nuortenjoensuu/toimintaa/harrastuskalenteri/.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä