Julkaistu 

Coca-Cola-joulurekka saapuu Joensuun Kauppatorille joulukuussa

Cocca-Cola-rekka vieraili Joensuussa myös joulukuussa 2019. Hanna-Mari Lappalainen Cocca-Cola-rekka vieraili Joensuussa myös joulukuussa 2019.

Neljättä kertaa Suomea kiertävä Coca-Cola-joulurekka saapuu tänä vuonna Joensuuhun kolmen vuoden tauon jälkeen. Joulurekka saapuu Joensuun torille 13. joulukuuta kello 16 osana joulumarkkinoita, joita vietetään Kauppatorilla 13.–17.12.

Nelituntisessa tapahtumassa pääsee tutustumaan joulurekkaan ja kuvauttamaan itsensä sen vierellä, osallistumaan arpajaisiin ja hyväntekeväisyyteen sekä kuulemaan lauluesityksiä. Tänä vuonna myös kahdeksalla onnekkaalla on vihdoin mahdollisuus päästä kurkkaamaan, miltä joulurekan sisällä näyttää: kaksi neljän hengen seuruetta pääsee nauttimaan joulurekan sisätilojen tunnelmasta illallisella.

Tuhansin valoin koristeltu rekka on vieraillut ennen tätä vuotta jo 26 suomalaisella paikkakunnalla, joissa rekka on kerännyt tuhansia kävijöitä.

– Olemme todella innoissamme Coca-Cola-joulurekan saapumisesta ja tästä mahdollisuudesta olla toteuttamassa iloista koko perheen joulutapahtumaa Joensuun torille, Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virran toiminnanjohtaja Katja Kolehmainen sanoo.

Coca-Cola on sitoutunut olemaan markkinoimatta juomiaan alle 13-vuotiaille lapsille. Tämän vuoksi alle 13-vuotiaat ovat tervetulleita nauttimaan joulurekan tunnelmasta ja juomista tapahtuma-alueelle vain huoltajiensa kanssa. Tapahtumassa ei ole vain lapsille suunnattua ohjelmaa ja juoma annetaan lapsille vain vanhempien pyynnöstä.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä