Kolumni
Julkaistu    |  Päivitetty 
Anna Estola

Viha pyrkii pintaan

Lahdessa turvapaikanhakijoiden saapumista Suomeen vastustettiin kiivaasti männäviikolla.

Ilta-Sanomat, tuo proletariaatin äänitorvi ja vapaan, puolueettoman median ylpeys, julkaisi aiheesta kuolematonta videomateriaalia, jossa sukupolveni edustajat ilmaisivat huolensa rajat ylittävän pakolaisvyöryn aiheuttamista tuhoista. Videolla Jessica-niminen nuori nainen kertoo dystopiastaan, jonka mukaan pakolainen on mies, joka asuessaan korkealla vuorella ei ole koskaan nähnyt naista housut jalassa ja on sen takia Suomeen tullessaan alttiimpi luikahtamaan lahtelaiseen kapakkaan ja livauttamaan Jessica-raukan juomaan silmätippoja.

Syyrian maantieteestä Wikipedia tietää kertoa, että ”sisämaan puolella kulkevat noin 1  200 metriä korkeat Jabal an Nusayriyah -vuoret”, joita Jessica epäilemättä tarkoittaa. Sanomatta selvää, että nuo vuoret ovat otollista kasvualustaa silmätippakaktukselle, jota käytetään laittamaan pohjoismaista valkoista roskasäkkiä ketoon tämän nimbyilyn taltuttamiseksi. Hyvä silmätipat!

Jessica ei ole pelkonsa kanssa yksin.

Sosiaalisen median tuotua pintaan sen, miten rasistisia, seksistisiä, epäempaattisia ja naisvihamielisiä ihmiset todella kriisin edessä ovat, ei ole mikään ihme, että kauhu on tarttunut lahtelaisnuoreen. Kun aikuiset hyvinvointivaltiossa kasvaneet sivistysyhteiskunnan tuotokset sortuvat irrationaaliseen vihapuheeseen, se leviää kuin vatsatauti intialaisessa junavaunussa.

Naisen kehoa on käytetty vuosituhansia epäpyhässä sodassa toiseutta vastaan. Seksuaalisuuden poliittinen luonne nousee esiin keskusteluissa, joissa pelätään vieraan kulttuurin uhkaavan omaamme.

Nuorena naisena koen ahdistelua, vihjailua, häirintää, suoria tai epäsuoria loukkauksia useita kertoja viikossa. Tekijöistä 9/10 on kantasuomalaisia miehiä. Minua on härkitty ala-asteikäisestä asti siitä, etten ole tietyn näköinen, kokoinen tai muotoinen, käyttäydy tai ajattele tietyllä tavalla.

Nyt, kun möhömahaiset Karjalaa kittaavat leijonajuntit tekevät jakoa niihin kantasuomalaisiin rotuvalioihin, jotka eivät sekaannu mamuihin ja kelpaavat jatkamaan sukua tahi niihin korkeakoulutettuihin kukkahattusuvakkeihin, jotka eräiden lähteiden mukaan ansaitsisivat tulla joukkoraiskatuiksi ja tapetuiksi, en tiedä enää missä maassa elän.

Kuka tahansa saa kirjoittaa Facebookissa, että kyllä tuollekin neekerinnussijalle pitäisi opettaa tapoja. Ei tämä johdu Syyriasta, vaan naisvihamielisestä kulttuurista.

Muun muassa naiskansanedustajat ja -toimittajat ovat etunenässä todistamassa sitä, miten anonyymista, näkymättömästä vihasta on tullut näkyvää ja arkipäiväistä. Anna Kontula ja Li Andersson saavat kilometritolkulla vihapostia. Se tulee sosiaalisen median kautta ennennäkemättömän silmiinpistäväksi ja sydäntäpuristavaksi.

Nainen, ota keho omaksesi. Kenelläkään ei ole oikeutta käyttää sukupuoltasi lyömäaseena rasistisessa sanaharkassa. Ei edes sinulla itselläsi.

Kommentoi

Hae Heilistä