Julkaistu    |  Päivitetty 
Kun olisi edes

Kesä ja oma piha ei takaa rauhaa

Korona toi yhdelle jos toisellekin ihmiselle sen ihanan pienen karvapalleron kotiin eli koiran.

Minun on pakko ihmetellä, miksi tämä ihana, jo isoksi kasvanut pallero saa haukkua louskuttaa pihalla ilman, että siihen se omistaja puuttuu millään tapaa.

On olemassa esimerkiksi vuorotyötä tekeviä, jotka ehkä haluaisivat nukkua ennen seuraavan yön yövuoroa, mutta nukupa siinä, kun naapurin iki-ihana puudeli on ulkona, ja haukkuu jokaisen ohikulkijan.

Ja kun lenkkeillään omakotitaloalueella, niin miksi ihmeessä pitää jäädä möllöttämään pihassa räkyttävää koiraa, miksi ei vaan voi mennä reippaasti ohi? Itse en todellakaan jää jumittamaan, jos jossain pihassa koira haukkuu, vaan panen ennemmin töppöstä toisen eteen vähän rivakammin, että meteli lakkaa.

Muutoinkin omakotitaloalueella ääntä kesällä on: kuorossa huutavat ruohonleikurit, moottorisahat, muksut, kännikalat... ja siihen päälle nämä ihanan pikkuiset koirapallerot.

Tässä kohtaa tiedän, että moni nihilisti miettii, että miksi et muuta keskelle korpea, mutta työn takia se ei ole niin helppoa, eikä tätä tönöäkään käden käänteessä myydä.

Kommentoi

Hae Heilistä