Julkaistu    |  Päivitetty 
Muutaman teinin isukki

Vastuutonta touhua

Mitäpä liikkuu täysi-ikäisen mielessä, kun alaikäisille myy alkoholia? Eräskin kerta kun teinit riipivät överit ja joutuvat sairaalahoitoon, ehkä jopa henki menee, kun nämä järjen jättiläiset noutaa sitä viinaa.

Toki nuoriso etsii päihteet jostakin, mutta olisi ainakin yksi tapa vähemmän, jos välittäjät joutuisivat nalkkiin kaikki. Mites sitten suu pannaan, kun se oma teini kiskaisee överit ja joutuu sairaalaan tai käy vieläkin pahemmin? Alkaako silloin valjeta, mitä aiheuttaa nuorille? Näitä tulee joka vuosi liikaa, ja sama ralli jatkuu yhä. Täysi-ikäinen, joka käy Alkosta tai vaikka kaupasta alaikäiselle alkoholipitoista juomaa, voisi käyttää päätänsä. Järki käteen, antakaa nuorison elää nuorison normaalia elämää ilman päihteitä, koska niiden hakeminen osoittaa raukkamaista käytöstä.

Toki saahan sillä nuorison hyväksynnän. Entäpä sitten, kun saakin vanhempien vihat päällensä? Uskaltaako myöntää noutaneensa vai pistääkö päänsä puskaan piiloon? Ajaltelkaa ennen kuin haette mitään kaupasta nuorille.

Kommentoi

Hae Heilistä