Julkaistu    |  Päivitetty 

Tapahtuma: Joe Vintage tulee taas

Cherry Blacklace on hallitseva Pin Up Sisko -vintagemalli. Cherry Blacklace on hallitseva Pin Up Sisko -vintagemalli.

Joensuun Taitokorttelissa nähdään menneiden vuosikymmenten tunnelmia lauantaina 10. kesäkuuta, kun toista kertaa järjestettävä Joe Vintage tuo koko perheen kesätapahtuman kaupungin ytimeen. Tapahtumassa on nähtävillä on muun muassa kellohameita ja vanhoja autoja sekä elävää musiikkia.

Vanhojen autojen kirjosta vastaa Hot Rodders Polvijärvi ry. Autonäyttelyn lisäksi, myös vieraiden on mahdollista tuoda oma autonsa näytille. Eli-elinkujalla ja kaupungintalon takana on harrasteautojen parkki, joka on auki koko tapahtuman ajan kello 10–16.

Autojen lisäksi Taitokorttelissa voi lauantaina nähdä myös vanhoja mopoja, jotka MC Varatulppa tuo nähtäväksi.

Tapahtumassa nähdään myös vintagemallikilpailu, jonka Pin Up Siskot ry järjestävät. Taitokorttelin lavalla nähdään viisi kilpailijaa, jotka nähdään päivän mittaan useaan otteeseen lavalla. Voittaja valitaan kello 15. Yleisöllä on myös mahdollisuus vaikuttaa äänestämällä suosikkityttöään ja autonäyttelyn hienointa autoa.

Joe Vintagen elävästä musiikista vastaavat Taitokorttelin esiintymislavalla 12 aikaan esiintyvä Pääesiintyjät ja Pate Friman & The Rebellion kello 15 aikaan.

Taitokorttelin myyntikojuista voi päivän mittaan ostaa muun muassa tapahtuman teeman mukaisia tuotteita.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä