Julkaistu    |  Päivitetty 

Kunniaa 70-vuotiaalle Youngille

Huojuva lato -orjesteri ystävineen kunnioittaa Neal Youngin 70-vuotispäivää. Huojuva lato -orjesteri ystävineen kunnioittaa Neal Youngin 70-vuotispäivää.

Happy Birthday Mr. Young on nimenä illalla, joka Joensuun Teatteriravintolassa järjestetään torstaina 12. marraskuuta 2015, tarkalleen Neil Youngin 70-vuotispäivänä.

MIehen tuotantoa tulkitaan pohjoiskarjalaisin voimin. Esiintymässä ovat kantriyhtye Huojuva lato ja solistinsa Suonna Kononen soolona, Eläin-yhtyeessä ja viimeksi Areenan ABBA-konsertissa loistanut Laura Kaljunen sekä ex-Marco & the Missing Parts -vokalisti Marko Sillanpää sekä puolisonsa Heli Sillanpää.

– Soittelin läpi tuntemani paikalliset julki-muusikkofanit, ja kaikki olivat innoissaan. Jokaisen kalenteriin keikka ei valitettavasti mahtunut, kertoo illan kokoonkutsuja Suonna Kononen.

Illan aikana kuullaan, sähköisesti ja akustesti, sekä hittejä että harvemmin kuultuja helmiäkin.

– Pakkohan Niilon ainoa ykköshitti Heart Of Gold on vetää, sehän kuuluu Huojuvan ladonkin ohjelmistoon Kari Tuomisaaren suomennoksena. Mutta Neilillä on valtava määrä hienoja albumiraitoja. Uskon, että yleisö viihtyy ja yllättyy – että joku muukin on huomannut, että Captain Kennedy tai Song X ovat hienoja biisejä, Kononen toteaa.

 

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä