Julkaistu    |  Päivitetty 

Tarjolla Vickya ja Napanderia

Laura Voutilainen esiintyy Kolilla perjantaina 13. marraskuuta. Laura Voutilainen esiintyy Kolilla perjantaina 13. marraskuuta.

Sokos Hotel Koli juhlii pikkujoulukautta nimekkäällä artistikattauksella.

Kauden avaa perjantaina 6. marraskuuta Virve Rosti. Rosti on kiertänyt viihdyttämässä lauluillaan suomalaisia jo viidellä vuosikymmenellä ja keikkailee yhä aktiivisesti.

Tänä vuonna Rostia on nähty esiintymislavojen lisäksi myös Nelosen Vain elämää -sarjassa.

Viikkoa myöhemmin perjantaina 13. marraskuuta lavalle astuu Laura Voutilainen. Voutilaisella on takanaan tuhansia keikkoja klubeilla, laivoilla, festareilla ja konserttilavoilla sekä lähes puoli miljoonaa myytyä levyä.

Voutilaisen ensimmäinen albumi julkaistiin vuonna 1994, ja hän oli Suomen edustaja Eurovision laulukilpailussa vuonna 2002 kappaleella Addicted to You.

Perjantaina 27. marraskuuta Kolilla esiintyy Charles Plogman & Rosette. Charles Plogman on suomalainen iskelmälaulaja, joka on toiminut laulusolistina yhtyeissä Charlies, Amore, Styrox ja Stig Snickars. Vuodesta 2005 lähtien hän on esiintynyt sooloartistina.

Plogman on julkaissut kuusi soololevyä, joista kaksi on myynyt kultaa, sekä yhden joululevyn.

Perjantaina 4. joulukuuta juhlatunnelmaan saattelee Martti Servo. Martti Servo & Moods -duo koostuu kahdesta toimijasta – Martti Servosta ja urkuri Hannu Muukkulasta.

Kaksikolla on takanaan satoja keikkoja, joiden pohjalta syntynyt ohjelmisto on laitettu myös levylle.

Frederik & Dynamiten pikkujoulushown vuoro on perjantaina 11. joulukuuta. Suomidiscon kuninkaaksikin tituleerattu Frederik on 1960-luvulta lähtien uraa tehnyt showmies, jonka hittejä ovat muun muassa Rasputin, Harva meistä on rautaa, Titanic ja Olen kolmekymppinen.

Kaikkien keikkojen showtime on noin kello 22.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä