Julkaistu    |  Päivitetty 

Levymessut nousevat kellarista salin puolelle

Kaikenmaailman digitaaliformaateista ja pilvipalveluista puhuvat. On iTunesia ja vaikka mitä, ja Spotify jyrää kuulemma loput.

Paitsi että ei jyrää, aivan kokonaan. Perinteisemmille tallennusformaateille löytyy yhä tukijansa. Siitä käyvät osoitukseksi jo perinteeksi muodostuneet, joensuulaisen äänilevyjen erikoisliike Levy-Eskojen järjestämät Levymessut, jotka järjestetään jälleen osana Rokumentti-elokuvafestivaalin ohjelmistoa Joensuussa ensi sunnuntaina.

Edellisinä vuosina messupaikkana on toiminut Kerubin kellari, koska salissa on järjestetty Rokumentin elokuvanäytöksiä. Tänä vuonna leffat katsellaan kuitenkin muualla ja messupaikkana palvelee Kerubin Sali, jonka ovet aukeavat sunnuntaina kello 11.

Messuille saapuu levykauppoja ja yksityishenkilöitä ympäri Suomen. Tarjonta kattaa cd:t, vinyylit, dvd:t ja Blu-rayt, musiikkikirjat sekä oheistarpeet vinyylien suojamuoveista puhdistusharjoihin.

– Messut järjestetään Kerubin salissa, koska myyjiä on aiempia vuosia enemmän. Salissa on myös parempi valaistus, joka on tärkeää etenkin käytettyjen vinyylien kuntojen tarkastamisessa, kertoo Tommi Piipponen Levy-Eskoilta.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä