Julkaistu    |  Päivitetty 

Kovia nimiä OKR:ssä tulevana kesänä

Elastinen on yksi ensi kesän OKR:n kiinnityksistä. Elastinen on yksi ensi kesän OKR:n kiinnityksistä.
Pohjois-Karjalan Osuuskaupan oma rokkifestari Joensuun Sirkkala-puistossa saa jatkoa ensi kesänä hotelli Kimmelin ja Pielisjoen välisessä puistossa.

17.-19.6.2016 järjestettävä tapahtuma noudattelee tämänvuotista kaavaansa: perjantaina ja lauantaina rokkaavat aikuiset, sunnuntaina myös lapset.

Perjantaipäivän pääesiintyjät ovat Jari Sillanpää ja Yö. Lisäksi pienemmällä lavalla esiintyy Disco Inferno, jonka show’ssa käsitellään vuosikymmenten discohitit ja muutkin suuret bändit.

Lauantaina esiintymislavalla kansaa villitsevät Elastinen, Erin, Neljän suora, Teflon Brothers, Roope Salminen & Koirat sekä Popeda. Rokki raikaa Sirkkala-puistossa kello 15-23.

Sunnuntaina on vuorossa perhekonsertti. TV-ohjelmistakin tutut, lupsakat lasten liikennepuistokonstaapelit Maltti & Valtti ratkovat innolla elämisen pikku koukeroita ja musisoivat. Kaksikko on todellinen ilopilleriduo, ja heidän tarinansa ovat hykerryttävän hassuja. Helsingin poliisisoittokunnan Nallekopla puolestaan tarjoilee lastenmusiikkia, leikitystä ja liikennevalistusta.

Kello 12-17 järjestettävä tapahtuma sisältää myös paljon muutakin kuin musiikkia. Alueella on monia eri järjestöjä ja urheiluseuroja esittelemässä toimintaansa.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä