Julkaistu    |  Päivitetty 

Kari Tapion juhlakiertue saapuu Joensuuhun

Kari Tapion syntymästä on kulunut 70 vuotta. Kari Tapion syntymästä on kulunut 70 vuotta.
Kari Tapion syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 70 vuotta. Juhlavuotta kunnioittava konserttikiertue saapuu keskiviikkona 25. marraskuuta Joensuun Carelia-saliin.

Pitkä kiertue huipentuu sunnuntaina 29. marraskuuta Pieksämäen Kari Tapio Paalupaikka Areenalle. Kiertueen nimi on Kari Tapio Olen suomalainen 70 vuotta - Sydämeni lyö –juhlakonserttikiertue, ja se nähdään ja kuullaan viiden kuukauden aikana liki kolmellakymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen.

Esiintyjien kokoonpano vaihtelee hieman eri paikkakunnilla. Kaikissa konserteissa nähdään ja kuullaan Hänen Orkesterinsa Kari Tapion pojan Jani Jalkasen luotsaamana. Solisteina ovat Dimitri Keiski ja Simo Silmu. Vierailevia artisteja ovat muun muassa Danny, Sakari Kuosmanen, Arttu Wiskari, Pete Parkkonen, Ilkka Vainio, Leif Lindeman, Saska Helmikallio, Milana Misic ja The Noisemakers.

Kari Tapion syntymän 70-vuotisjuhlavuoden kruunaa Pieksämäelle syksyllä avattava uusi tapahtuma-areena. Areenan ja museon varsinaiset avajaiset ovat sunnuntaina 29. marraskuuta 70-vuotisjuhlakiertueen päätöskonsertin yhteydessä.

Kari Tapiolta on myös julkaistu hiljattain uusi, levytysarkistoista löytynyt laulu.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä