Julkaistu    |  Päivitetty 

Häämessuilla etsitään pareja tosi-tv-ohjelmasarjaan

Juusi Immonen ja Hanna Pyöriäinen esiintyivät Häämessuilla muotinäytöksessä viime vuonna. Juusi Immonen ja Hanna Pyöriäinen esiintyivät Häämessuilla muotinäytöksessä viime vuonna.
Joensuun Sokos Hotel Kimmelissä järjestetään Juhla- ja Häämessut lauantaina 24. helmikuuta 2018 kello 10–16.

Mukana on lähes viisikymmentä näytteilleasettajaa, joiden avulla asiakkaat saavat vinkkejä sekä juhliin että polttareihin. Messupaikkana toimivat Riverside-sali ja Kimmelin alakerta, joissa on myös yhteistä ohjelmaa.

Riversidessa on hius- ja meikkistailausnäytös kello 10.30, ja Joensuun mieslaulajat puolestaan esiintyvät kello 13.

Kimmelin alakerrassa on juhla- ja häämuotinäytöksiä livemusiikin tahdissa kello 12 ja 14. Lisäksi Duo Laasonen laulaa suosittuja rakkauslauluja ja paikalla on myös karaoke.

Kimmelin alakerrassa on tänä vuonna oma messuosasto myös ITV:llä (Independent Television), joka tekee suomalaista versiota Neljät häät -ohjelmaformaatista. Ohjelmasarjan jokaisessa jaksossa neljä toisilleen vierasta morsianta esittelee ainutlaatuiset häänsä kanssakilpailijoilleen. Parhaimmat häät järjestänyt pari voittaa unelmien häämatkan.

ITC etsii hääpareja nyt myös Pohjois-Karjalasta. Mukaan mahtuu monenlaisia hääjuhlia aina maalaisromanttisista juhannushäistä pieniin ja intiimeihin häihin, joten kuluvan vuoden maalis–elokuun aikana vihille aikovat voivat hakea mukaan ohjelmaan.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä