Julkaistu    |  Päivitetty 

Kärrikahvila starttaa maanantaina

Kärrikahvila järjestetään kesän aikana Rantakylän Riippapuistossa (kuvassa), Rantakylän kirkon leikkipaikalla sekä Jynkänpuistossa Kärrikahvila järjestetään kesän aikana Rantakylän Riippapuistossa (kuvassa), Rantakylän kirkon leikkipaikalla sekä Jynkänpuistossa
Rantakylän seurakunta pitää kesäkuussa alueen leikkipuistoissa lapsiperheille kärrikahvilaa, josta Karjalan Heili kirjoitti enemmän lehdessään 12.5. Kärrikahvilatoimintaa järjestetään sään salliessa ensimmäisen kerran tulevana maanantaina 4.6., ja sen jälkeen 11.6. ja 18.6. kello 9.30–11.30 Riippapuisto 1:ssä.

Kärrikahvila järjestetään Riippapuisto 1:n lisäksi myös keskiviikkona 6.6., 13.6. ja 20.6. kello 17–18.30 Rantakylän kirkon leikkipaikalla sekä 8.6. ja 15.6. klo 9.30–11.30 Jynkänpuistossa.

Kärrikahvilassa on tarjolla leikkiä ja seuraa sekä muun muassa kahvia, teetä, mehua, vettä ja pientä purtavaa. Tarjoilu on maksutonta.

– Kärrikahvilan ideana on kohdata lapsiperheitä siellä, missä he liikkuvat kesäaikana. Lapsille on leikkikentillä aktiviteettia valmiina ja aikuiset saavat seuraa toisistaan. Lastenohjaajat järjestävät myös pientä ulkotoimintaa lapsille, kertoo Rantakylän seurakunnan varhaiskasvatuksen ohjaaja Marja Kukkonen.

Kärrikahvila on seurakunnan vastaus seurakuntalaisilta tulleisiin toiveisiin perheiden kesätoiminnasta.

– Seurakunnan perhekerhot ovat kesällä tauolla. Perheiltä on tullut toivetta, että kesälläkin voitaisiin kokoontua yhteen, tavata kavereita ja leikkiä yhdessä. Kärrikahvila mahdollistaa näitä kohtaamisia, kertoo Marja Kukkonen.

Kärrikahvilaa ei järjestetä huonolla säällä. Mikäli kärrikahvilaa ei järjestetä, asiasta ilmoitetaan Rantakylän seurakunnan Facebook-sivulla.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä