Julkaistu    |  Päivitetty 

Joen Kulttuuritori elävöittää kävelykatua

Joen Kulttuuritorilla nähdään esiintymässä tänä vuonna aiemmiltakin kesiltä tutut Arto ja Mika Tarkkonen. Joen Kulttuuritorilla nähdään esiintymässä tänä vuonna aiemmiltakin kesiltä tutut Arto ja Mika Tarkkonen.
Joen Kulttuuritori toimii tänä vuonna neljän viikon ajan kävelykadun lavalla aikavälillä 27.6 – 28.7.2018. Tapahtuma järjestetään keskiviikosta lauantaihin kello 11.00–13.00 lukuun ottamatta viikkoa 28. Kulttuuritorin ohjelmassa on tänä vuonna sekä uusia että aikaisemmilta kesiltä tuttuja esiintyjiä. Esiintyjäkattaus pyrkii tarjoamaan jokaiselle jotakin mieleistä, sillä kulttuuria tarjoillaan vaihtelevasti eri aloilta. Lavalla nähdään tutuksi tulleet keskiviikon kirjastohetket ja aamun aktivointihetket sekä laajasti erilaista musiikkia, teatteria sekä teemapäiviä.

Tutut suosikit Ilja Teppo, kesäinen pop- ja iskelmäduo Pate ja Jukka ja harmonikkataiturit Mika ja Arto Tarkkonen sekä Daniel, Eemil ja Linda Ullgrén ovat ohjelmistossa mukana viihdyttämässä. Uusia tuulahduksia Joen Kulttuuritorin lavalle tänä kesänä tuovat muun muassa Teemu Ahtonen yhtyeineen, Lauluryhmä Kultaluikut sekä joensuulainen poprock-yhtye Karuselli.

Tänä vuonna kulttuuritorilla nähdään myös kansainvälistä ohjelmaa, kun lavalle astuu musiikkikoulu Musa-Pekan ja Itä-Suomen yliopiston Shared Music sekä The Bloody Rooster Band and the Malian guest stars -yhtyeet. Ohjelmistossa on myös erityisesti perheen pienimille suunnattua ohjelmaa Teatteri Traktorin Seikkailija Foggin ja ihmeellisen norsuorkesterin sekä Pielisjoen Karaokekerhon Lauluja lapsille -ohjelman merkeissä.

Teemapäiviä torilla tarjoilevat Laulustudio Sus ja Creme’s, Lieksan Vaskiviikko sekä Kihaus-Folk.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia ja tapahtumalla on säävaraus. Joen Kulttuuritorin ohjelmaan voi käydä tutustumassa osoitteessa http://www.joensuu.fi/joenkulttuuritori.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä