Julkaistu    |  Päivitetty 

Kylätapahtumat käynnistävät Polvijärvi-päivät

Palvelusihteeri Anni Lampinen virittäytyy Polvijärven tapahtumaviikkoon. Palvelusihteeri Anni Lampinen virittäytyy Polvijärven tapahtumaviikkoon.
Polvijärvi-päiviä vietetään 19.–22. heinäkuuta. Juhlinta käynnistyy tänä vuonna kuitenkin jo alkuviikosta Polvijärven kylien omillä kylätapahtumilla.

– Mikäs sen hienompaa, kuin tuoda tällä tavoin elinvoimaisia kyliämme myös kesäasukkaiden ja satunnaisten matkailijoiden tietoisuuteen, Polvijärvi-päiviä koordinoiva palvelusihteeri Anni Lampinen sanoo.

Maanantaina 16.7. Sotkuman kylän tsasounalla ja kyläkoululla on avoimet ovet. Tiistaina 17.7. Ruvaslahden kylässä voi tutustua Savirannan työ- ja asumiskeskuksen tilaan ja sen eläimiin sekä Savirannan lintutorniin. Martonvaaran kappelissa järjestetään iltahartaus kello 18.

Keskiviikkona 18.7. Kuorevaaran vanhalla koululla järjestetäänn luokkakokous kaikille koulun entisille oppilaille kello 12–16. Koulun pihasta lähtee myös alueen historiaan keskittyvä polkupyöräkierros.

Perjantaina 20.7. järjestetään toripäivä Polvijärven kirkonkylällä ja Kiva Päivä Kinahmossa. Virsien ystäviä laulatetaan Koronniemen pirttikirkossa kello 17.

Lauantaina 21.7. tanssitaan Martonvaaran lavalla kello 19. Sunnuntaina 22.7. Kaianlahdessa voi kokeilla ilmaiseksi kanoottimelontaa. Kinahmon teatterin Tää on kylän tapa -kesäteatteriesitys on nähtävillä perjantaina ja sunnuntaina.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä