Julkaistu    |  Päivitetty 

Suihko ja Eriksson näyttelevät taas Joensuussa

Juha Suihkon ja Laura Erikssonin kaverina Päiväristeilyllä on keskellä taipuva Katriina Sinisalo. Juha Suihkon ja Laura Erikssonin kaverina Päiväristeilyllä on keskellä taipuva Katriina Sinisalo.
Elokuu tuo joensuulaisen yleisön nähtäväksi kaksi takavuosien Jakokoski-revyistäkin tuttua näyttelijää, kun Juha Suihko ja Laura Eriksson vierailevat vanhoilla kotinurkillaan Seinäjoen kaupunginteatterin Päiväristeily-komedian mukana.

Kolmantena näyttelijänä Antto Terraksen ohjaamassa esityksessä on Katriina Sinisalo.

Seinäjoen kaupunginteatteri valmisti Päiväristeilynsä Viron 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ja ylistykseksi suomalaisten risteilykulttuurille ja -kulttuurittomuudelle. Koko Tallinna ja Viro historioineen ja nykypäivineen on survaistu kahteen tuntiin.

Seinäjoen kaupunginteatterin tiedotteen mukaan näytelmä on perusidealtaan niin absurdi, että jopa Tallinnan legendaarinen Viru-hotelli tilasi sen yökerhoonsa esitettäväksi 19. syyskuuta 2018.

Päiväristeily alkaa Utran Uittotuvan areenalla sunnuntaina 26. elokuuta kello 14.

– Jo viime kesänä oli suunnitteilla Uittotuvalle tuleminen Myymälävarkaan käsikirjan kanssa, mutta tuolloin aikataulut eivät sopineet yhteen, Suihko kertoo.

–  On tosi kiva tulla käymään taas Joensuussa, varsinkin kun Laura eksyi samaan tuotantoon mukaan, ja näyttelemme taas pitkästä aikaa yhdessä.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä