Julkaistu    |  Päivitetty 

Kehitysvammaisten reivit lokakuussa Joensuussa

RinneRadio esiintyi Kosmos-festivaalissa vuonna 2015. RinneRadio esiintyi Kosmos-festivaalissa vuonna 2015.
Superdisko kerää Pohjois-Karjalan kehitysvammaiset yhteen ravintola Riversideen Joensuussa lauantaina 20. lokakuuta. Lavalla nähdään kulttimaineen saavuttanut, jazzsävyinen elektronisen musiikin yhtye RinneRadio sekä kehitysvammainen raäppäri MC KOO. 27-vuotiaan helsinkiläisen räppärin hittisinglet Kuuma Mimmi ja Kolamies ovat keränneet jo lähes 600  000 katselua Youtubessa. Lisäksi tanssittamassa on Bassoradion konemusiikin ohjelmasta tuttu DJ Terva. Tapahtuman järjestää konemusiikin kulttuuria edistävä joensuulainen Fiktio ry.

Superdiskoon maagisen tunnelman loihtii yksi Suomen tunnetuimmista videovisuaaliartisteista, VJ Indigo yhdessä Fiktio Dekon kanssa. Tapahtumassa on vilkkuvia valoja. Tilaan on esteetön kulku ja musiikin äänentaso pidetään kohtuullisena.

Ravintola Riverside valikoitui tapahtumapaikaksi, koska se on testatusti esteetön ja sopiva paikka erityisryhmän tapahtumalle: Pohjois-Karjalan kehitysvammaiset kokoontuvat Riversideen joka vuosi pikkujouluihin. Riverside saa kiitosta esteettömyydestään ja invavessoistaan sekä siitä, että sen edessä on takseille tilaa pysähtyä.

Tapahtumaa ovat tukemassa Pohjois-Karjalan Osuuskauppa PKO, Kimmel sekä Alli Paasikiven Säätiö.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä