Julkaistu    |  Päivitetty 

Antti Sarpila avaa syksyn huipentavan viikonlopun

Antti Sarpila esiintyy perjantaina yhdessä itäsuomalaisen Karelia Dixieland Bandin kanssa. Antti Sarpila esiintyy perjantaina yhdessä itäsuomalaisen Karelia Dixieland Bandin kanssa.
Joensuun jazzsyksyn päätapahtumat osuvat tulevaan viikonloppuun.

Juhlat aloittaa omista joensuulaisista ja kuopiolaisista huippumuusikoistamme koostuva yhdeksänmiehinen Karelia Dixieland Band solistinaan Antti Sarpila perjantaina 5. lokakuuta konservatorion salissa aina suositun perinnejazzin merkeissä.

Syysjuhlat huipentuvat suureen Jazzia Ilosaaressa -konserttiin lauantaina Kerubin Salissa, missä on tarjolla kolme nimekästä esiintyjää.

Suurta suosiota nauttiva ärhäkkä trio Mopo on saavuttanut kansainvälistäkin menestystä. Neljän laulajattaren muodostama lauluyhtye Signe on julkaissut ensilevynsä ja kerännyt kehuja niin kriitikoilta kuin innostuneilta yleisöiltäänkin.

Music of Michael Brecker -kvintetti on maailmankuulun saksofonin mestarin tuotantoon syventyvä yhtye tenorisaksofonisti Joonatan Raution vetämänä. Nimekkäässä yhtyeessä ovat mukana pianisti Jukkis Uotila, kitaristi Varre Vartiainen, basisti Timo Hirvonen ja rumpali Jussi Lehtonen.

Karelia Dixieland Band aloittaa perjantaina kello 19. Antti Sarpilan kanssa esiintyvässä yhdeksänmiehisessä yhtyeessä on lukuisia joensuulaisten tuntemia muusikoita. Myös lauantain kokonaisuus alkaa kello 19.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä