Julkaistu    |  Päivitetty 

Ystävyysmessut Isossa Myyssä lauantaina

Ystävyysmessut tarjoavat mahdollisuuden tutustua eri kulttuureihin ruokien ja tuotteiden kautta. Kuva: Jouni Turunen Ystävyysmessut tarjoavat mahdollisuuden tutustua eri kulttuureihin ruokien ja tuotteiden kautta. Kuva: Jouni Turunen
Joensuun Kansainväliset Ystävyysmessut järjestetään lauantaina 13.11.2021 kello 10–14 kauppakeskus Isossa Myyssä.

Nyt jo 33. kerran järjestettävät messut ovat Joensuussa toimivien eri maiden ystävyysseurojen ja muiden kansainvälisten järjestöjen yhteisponnistus. Messujen tarkoituksena on tuoda tutuksi ja näkyväksi ystävyysseuratoimintaa. Messut tarjoavat myös mahdollisuuden tutustua eri kulttuureihin leivonnaisten, ruokien ja tuotteiden kautta.

Tänä vuonna Joensuun Kansainvälisillä Ystävyysmessuilla on mukana viisitoista seuraa ja yhdistystä. Käytännön järjestelyistä vastaavat tällä kertaa Joensuun Venäjän ystävät ry, Suomi-Kuuba-seura ja Joensuun Marokon ystävät.

Joensuussa opiskelee ja asuu useiden eri kulttuurien ja maiden edustajia, joille ystävyysseurat ovat hyvä matalan kynnyksen kanava tutustua paikallisiin ihmisiin, tapoihin ja kaupunkiin.

Messut avaa lauantaina kello 10 Venäjän ystävien puheenjohtaja Marja Jänis. Messuilla esiintyvät afrikkalaisten nuorten miesten lauluryhmä Narrow Way ja nuorten naisten etnotanssiryhmä Zahra kello 12–12.15 ja uudelleen kello 13–13.15.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä