Julkaistu    |  Päivitetty 

VALO juhlistaa lapsia ensi viikolla

Pippuri soikoon -yhtye laulattaa ja leikittää lapsia osana lastenteatteritapahtumaa. Pippuri soikoon -yhtye laulattaa ja leikittää lapsia osana lastenteatteritapahtumaa.
Tämänvuotisen VALO-lastenteatteritapahtuman avaa Joensuussa torstaina 18. marraskuuta Nepenmäen kirjastossa lapsille ja perheille suunnattu nukkenäyttely ”Miksi Mörkö hymyilee?” Näyttelyssä tutustutaan muutamiin satuihin ja tarinoihin, joista on tehty nukketeatteriesitys. Myös Nukketeatteri Ofelia Helsingistä esittää kävelevällä näyttämöllään sadun Mörön unisukista.

Näyttely ”Tonttujen joulupuuhat” avautuu samana päivänä Pohjois-Karjalan museo Hilmassa. Koko perheelle suunnattu joulunäyttely kertoo vanhan ajan hirsirakentamisesta ja siitä, kuinka joulua vietettiin entisaikaan.

Torstai-iltana 18.11. Joensuun kaupunginteatteri vie pienet katsojat PIM PAM Pallomaakailuseik -esityksellään hassuttelutunnelmiin klovnerian ja sanaleikittelyn keinoin. Kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä juhlitaan lapsia myös perjantaina ja lauantaina viidessä lapsille suunnatussa musiikillisessa juhlassa ja konsertissa.

Juhlallisen avauksen tapahtumalle tulee suorittamaan Pohjois-Karjalan museosta tuulettumaan päässyt Rauni Museorotta. Sanaratas ry esittää sadun Laiska-Jaakosta värivarjokuvateatterina, ja lastenorkesteri Pippuri soikoon yhdessä Satuteatteri Punahilkan nukkien kanssa laulattaa ja leikittää lapsia. Nepenmäen koulun lapset lukevat juhlassa Lapsen oikeuksien julistuksen.

Koko tapahtuman ohjelma on osoitteessa satuteatteri.wordpress.com.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä