Julkaistu    |  Päivitetty 

Lykynlammen kahvio on avattu

Hiihtolenkin jälkeen voi mennä vaikkapa kahvioon syömään eväitä. Kuva: Mikko Makkonen Hiihtolenkin jälkeen voi mennä vaikkapa kahvioon syömään eväitä. Kuva: Mikko Makkonen
Lykynlammen ulkoilukeskuksen kahvio avattiin jälleen uudenvuodenpäivänä, tiedottaa Joensuun Latu ry.

Joensuun Ladun talkoovoimin ylläpitämä kahvio palvelee hiihtäjiä ja muita ulkoilijoita viikonloppuisin kello 11–16 aina hiihtolomaviikon loppuun 13. maaliskuuta saakka.

– Kahviosta saa suolaista ja makeaa välipalaa, ja siellä saa nauttia myös omia eväitä. Legendaarisia Lykkärin munkkeja leivotaan luonnollisesti jälleen, Joensuun Ladun tiedotteessa sanotaan.

Ulkoilukeskuksen tiloissa on voimassa vahva maskisuositus. Asiakkaiden toivotaan tulevan kahvioon vain oireettomina ja säilyttävän turvavälit myös mahdollisissa jonotustilanteissa. Koronaohjeistusta seurataan, ja toiminta järjestetään voimassa olevien ohjeiden mukaan.

Rinnesauna lämpiää lauantaisin kello 12–16, ja kahviorakennuksen alakerran suihkut, wc:t ja pukuhuoneet ovat käytettävissä päivittäin kello 8–21. Future Clubin aktiivihiihtäjät tarjoavat maksullista suksien voitelupalvelua lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11–15.

Hiihtolatujen lisäksi Lykynlammen alueella voi liikkua talvipolulla, joka sopii niin pyöräilijöille, lumikenkäilijöille kuin koiran ulkoiluttajillekin. Jäätilanteen salliessa Lykynlammen jäällä pidetään yllä matkaluistelurataa ja lapsille napakelkkaa.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä