Julkaistu    |  Päivitetty 

Aluevaaleista keskustellaan verkossa maanantaina

Joensuun kaupunki ja Pohjois-Karjalan hyvinvointialue järjestävät kaikille avoimen vaali-illan verkossa maanantaina 10. tammikuuta, tiedottaa Joensuun kaupunki. Alun perin tarkoitus oli kokoontua kasvokkain viidesti eri puolella Joensuuta, mutta koronatilanteen huononnuttua lähitilaisuudet on peruttu.

– Vaikka suunnitelmat muuttuivat emmekä pääsekään keskustelemaan kasvokkain, toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi vaali-iltaan verkon välityksellä. Tilaisuudessa käydään alustusten jälkeen keskustelua ja vastataan asukkaiden kysymyksiin aluevaaleista ja sote-muutoksesta, kertoo hyvinvointialueen muutosjohtaja Elina Felin.

Vaali-ilta pidetään Teams-ohjelman välityksellä maanantaina 10. tammikuuta kello 18 alkaen. Tilaisuuden verkko-osoite tulee Joensuun kaupungin verkkosivujen etusivulle osoitteeseen http://www.joensuu.fi. Osallistuja tarvitsee nettiyhteyden, mutta kirjautumista tai erillisen sovelluksen asentamista ei tarvita. Vaali-illan tallenne on katsottavissa verkossa myös jälkikäteen.

Aluevaali-iltaa varten on voinut lähettää kysymyksiä etukäteen, ja niitä voi lähettää edelleen 6. tammikuuta asti. Vaali-illassa kysymyksiin vastaavat Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen asiantuntijat. Kysymyksiä voi edelleen jättää osoitteessa http://www.joensuu.fi/vaali-illat tai kaupungin palvelupisteillä.

Aluevaalit käydään 23. tammikuuta, ja ennakkoäänestys on kotimaassa 12.–18.1. Lisätietoa Joensuun kaupungin vaalijärjestelyistä on osoitteessa http://www.joensuu.fi/vaalit ja aluevaaleista yleisesti osoitteessa http://www.siunsote.fi/aluevaalit.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä