Julkaistu    |  Päivitetty 

Joel Hallikainen esiintyy Pielisensuun kirkossa

Joel Hallikaisen muusikkoura on kestänyt jo 40 vuotta. Joel Hallikaisen muusikkoura on kestänyt jo 40 vuotta.
Joel Hallikainen saapuu Joensuuhun Taivas tulee alas -hyväntekeväisyyskonsertin merkeissä ensi viikolla. Hallikainen esiintyy Pielisensuun kirkossa lauantaina 7. toukokuuta kello 17.

Neljäkymmentä vuotta jatkunut ura musiikin ja viihteen parissa on valmistellut Hallikaisen teemallisiin konsertteihin kirkoissa ja seurakunnissa. Hallikaisen tie on kulkenut aikanaan katulaulajasta suomalaisen viihdetaivaan supertähdeksi.

– Hurjina vuosina äänilevyillä, tanssi-, ja konserttipaikoilla rikottiin ennätyksiä. Televisio, radio, lehdet ja Kuurankukka tekivät minusta supertähden, joka tunnistettiin kaikkialla. Yksinkertaisetkin asiat muuttuivat monimutkaisiksi. Mukanani seurasi turvamies. Se oli hurjaa elämää, Hallikainen muistelee.

Hallikainen kertoo kokeneensa menestyksen keskellä suurta tyhjyyttä.

– Näin paljon rikkinäisyyttä. On ihme, että perheemme pysyi kasassa. Oli pakko pysähtyä. Tänään sen ymmärrän – minut pysäytettiin.

Konsertti kumpuaa artistin mukaan noista saavutusten, väsymyksen ja tyhjyyden kokemuksista. Konsertin järjestää Kristillinen Eläkeliitto/ Valoisa Vanhuus ry.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä