Julkaistu    |  Päivitetty 

Menot: Taitokorttelin kesäkausi avataan ensi viikolla

Taitokorttelin sisäpihalle saapuu 20.–21. toukokuuta myyntikojuja paikallisine käsityötuotteineen. Kuva: Marko Puumalainen Taitokorttelin sisäpihalle saapuu 20.–21. toukokuuta myyntikojuja paikallisine käsityötuotteineen. Kuva: Marko Puumalainen

Taitokorttelin kesäkausi avataan ensi viikon viikonloppuna 20.–21. toukokuuta, tiedottaa Taito Pohjois-Karjala ry.

Kesäkauden avauksemme teemana on pellava: mitä kaikkea pellava on, mitä siitä saadaan ja mitä siitä voi tehdä? Taitokorttelin sisäpihalla kylvetään pellavaa kasvatuslaatikoihin perjantaina 20. toukokuuta kello 12. Paikalla saa myös vinkkejä siihen, miten pellavan kasvattamista voi kokeilla pienessäkin kaupunkipihassa.

Päivän kuluessa Taitokorttelissa voi nähdä ja kuulla musikaalikomediaa. Monikulttuurinen teatteriyhdistys Rankids ry esittää pieniä maistiaisia kesäteatteriesityksestään perjantaina kello 11, 13 ja 15. Näyttelijäjoukko Kolme toivomusta -musikaalikomediasta on paikalla koko päivän, ja niinpä korttelissa kävijät voivatkin osallistua kesäteatteriesityksen lippuarvontaan. Kolme toivomusta -musikaalikomediahan nähdään Kukkolan Metsäteatterissa kesäkuussa.

Myös Perheentalon polkuautopiha avautuu, joten huristelemaan pääsee perjantaina kello 10–17.

Taitokorttelin putiikkien lisäksi sisäpihalla on 20.–21.5. paikalla useita myyjiä, joiden kojuissa myydään paikallisia käsitöitä.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä