Julkaistu    |  Päivitetty 

Kesätapahtuma: Kaksi Veeraa palaa elokuussa

Perinteikkäitä hyvän mielen kesätapahtumia varttuneemman väen makuun vietetään jälleen elokuussa, kun EloVeera tekee paluun Sinkkolan kotieläinpihaan torstaina 4.8. klo 11–15 ja TuupoVeera Tuupovaaran Ullakolle tiistaina 9.8 kello 12–16.

EloVeerassa on edellisten vuosien tapaan esillä paikallisten toimijoiden esittelypisteitä, joiden lisäksi on myös aikataulutettua ohjelmaa. Tapahtuman aikana Sinkkolan kotieläinpihan eläimet ovat paikalla, Pajassa on tekemistä ja kahvio palvelee.

Toimintaansa saapuvat esittelemään Unicef, Pohjois-Karjalan Sydänpiiri ry, Pohjois-Karjalan Muisti ry, Pohjois-Karjalan Marttojen Virkee-hanke, Pohjois-Karjalan sosiaaliturvayhdistyksen ARMI-hanke ja Setlementin seniorityö. Joensuun kaupungin liikuntapalvelut ovat kertomassa mm. seniorikortista ja retkeilyreiteistä sekä ISLO syksyn alkavista liikuntaryhmistä. Paikalla on myös Joen Severi antamassa Digineuvontaa.

Muuttuvat laulut -konsertti tuo kuultavaksi kotimaista ja ulkomaista vanhempaa iskelmää ja viihdemusiikkia laulettuna ja leppoisasti juonnettuna.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä